Τα νεα μας

...Τι καινούριο με τα Gorilla Shoots...
GorillaShoots

Νέο προϊόν Elix Disp 32 από την Gorilla shoots!

Τα Elix Disp είναι τα φυσίγγια με το μεγαλύτερο άνοιγμα βολής από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό φυσίγγι διασποράς. Το ειδικό στοιχείο διασποράς των Elix Disp σας προσφέρει 45% μεγαλύτερο άνοιγμα βολής και εκπληκτική κατανομή χωρίς κενά και «τρύπες» από οποιοδήποτε άλλο φυσίγγι διασποράς. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία λόγω της ειδικής γόμωσης του. Τα Elix Disp προορίζονται για βολές πολύ μικρών αποστάσεων 8 έως 25 μέτρα. Χρησιμοποιήστε τα σε όλα τα κυνήγια που απαιτείται γρήγορη ενστικτώδη τουφεκιά. Η ενισχυμένη γόμωση των 32gr αυξάνει τον αριθμό των σκαγιών, με αποτέλεσμα την μεγάλη πυκνότητα της βολής. Τα Elix Disp μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα όπλα cal 12, δίκαννα και καραμπίνες με θαλάμες 70mm ή 76mm.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GorillaShoots

Νέα προϊόντα OVER MAX GX 40gr από την Gorilla shoots !

Το Overmax GX 40gr είναι το φυσίγγι με το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσης, άνω του 80% στα 36m, από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό φυσίγγι του ανταγωνισμού.

Το θήραμα μπορεί να εμφανιστεί σε απόσταση από 10m έως 60m. Εδώ δημιουργείται το πρόβλημα της βολής που μπορεί να πλήξει κέραια το θήραμα σε αυτό το εύρος των αποστάσεων και κυρίως των μακρινών βολών. Το Overmax GX 40gr με την ειδική τεχνική γόμωσης έρχεται να δώσει τη λύση στο κυνήγι θηραμάτων όπως ο λαγός, η φάσα, τα μικρά και μεγάλα υδρόβια. Το Overmax GX 40gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα όπλα cal 12 και καραμπίνες με θαλάμες 70mm ή 76

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GorillaShoots

Νέα προϊόντα Elix Disp 34 και Elix Disp 36 από την Gorilla shoots!

Τα Elix Disp είναι τα φυσίγγια με το μεγαλύτερο άνοιγμα βολής από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό φυσίγγι διασποράς. Το ειδικό στοιχείο διασποράς των Elix Disp σας προσφέρει 45% μεγαλύτερο άνοιγμα βολής και εκπληκτική κατανομή χωρίς κενά και «τρύπες» από οποιοδήποτε άλλο φυσίγγι διασποράς. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία λόγω της ειδικής γόμωσης του. Τα Elix Disp προορίζονται για βολές πολύ μικρών αποστάσεων 8 έως 25 μέτρα. Χρησιμοποιήστε τα σε όλα τα κυνήγια που απαιτείται γρήγορη ενστικτώδη τουφεκιά. Η ενισχυμένη γόμωση των 34gr αυξάνει τον αριθμό των σκαγιών, με αποτέλεσμα την μεγάλη πυκνότητα της βολής. Τα Elix Disp μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα όπλα cal 12, δίκαννα και καραμπίνες με θαλάμες 70mm ή 76mm.

Τα φυσίγγια Sporting 28gr προορίζονται για βολές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων τόσο για το άθλημα του Sporting όσο και για το κυνήγι μικρών πτερωτών θηραμάτων όπως το ορτύκι και η τσίχλα. Ξεχωρίζει για τις πολύ καλές συγκεντρώσεις, τις υψηλές ταχύτητες και τις ιδανικές πιέσεις που αποδίδει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GorillaShoots

Νέα προϊόντα Target από την Gorilla shoots!

Το θήραμα μπορεί να εμφανιστεί σε απόσταση από 10 έως και 60 μέτρα. Εδώ αρχίζει να δημιουργείται το μεγάλο πρόβλημα της βολής που θα πλήξει κέραια το μεγάλο αυτό θήραμα. Τι γίνεται τότε;

Η GORILLA shoots έρχεται να δώσει τη λύση με τα target lock σε αυτούς που χρειάζονται μια βολή άνω των 35 μέτρων με συγκέντρωση 100% στα 35 μέτρα και απίστευτες διατρήσεις, κατανομές και ταχύτητες από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο φυσίγγι του ανταγωνισμού.

Η ειδική τεχνική γόμωσης με “κλειδωμένο” το σύνολο των δραμιών στο φυσίγγι, που σας παρουσιάζει για πρώτη φορά παγκοσμίως η GORILLA shoots επιτυγχάνει:
1) Σφιχτότερες συγκεντρώσεις κατά 30%
2) Μηδενική παραμόρφωση των δραμιών λόγω τριβής μέσα στην κάνη
3) Υψηλής ποιότητας υλικά
4) Μηδενική μολύβδωση της κάνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GorillaShoots

Συμμετοχή της Gorilla Shoots στη Diana

Για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Gorilla Shoots συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση κυνηγετικών ειδών, Diana 2010. Το περίπτερο της εταιρείας δικαιολογημένα απέσπασε το χαρακτηρισμό ως το καλύτερο περίπτερο της έκθεσης. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν όλη τη σειρά των φυσιγγιών από κοντά και να παρακολουθήσουν κυνηγετικές στιγμές με Gorilla.

GorillaShoots

Νέα σειρά φυσιγγίων Collection Small Migratory

Η εταιρεία Gorilla Shoots παρουσιάζει τη νέα της σειρά Collection Small Migratory, μία σειρά εξειδικευμένη για το κυνήγι του ορτυκιού και της τσίχλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΗΜΕΙΑ

ΠΩΛΗΣΗΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017

eShop

OUTDOOR LIFE